Her finner dere en komprimert utskriftside med info om alle våre øvelser og pakker!

Femkamp
340 kr for fem valgfrie øvelser i 2-2,5 timer. Vi kommer til å ha instruktører som instruerer og tar seg av de som skal kjempe i hver gren. Kampen kommer til å skje mann mot mann eller kvinne mot kvinne. Alle er med på fem øvelser.

Utskriftvennlig versjon

EX:

Rodeoride

Bigfoot

Sumobryting

Menneskebowling

Femkampsøvelser å velge mellom;
Bigfoot Trillbårrace Sumobryting Rodeo-okse
Menneskebowling Stort puslespill Kjempe sudo-ku Tankenøtter
Kjempeboksing Hurtigsvar konkurranse Øksekasting Bueskyting
Bomfighting Kule-Labirint Blåserør Hoderulling
Gladiatorkamp Stokkekasting Drakamp Fekting
Klatrevegg Hesteskokasting Pistolskyting Kattebjellen
Paintball Painballskyting på blink
Teamøvelser
Våre teamøvelser går ut på at hele laget løser oppgaver samtidig mot et eller flere lag. Mange øvelser passer både inne og ute, andre kan man bare gjøre ute. 340 kr for fem øvelser tid 2-2,5 timer.
Drakamp Hurtigsvar konkurranse Kulelabirinten
Trillebårrace Kjempe sudo-ku Tanke nøtter
Stort puslespill Teltturen Tornbygging
Camp Dynamic
Fremmedlegionær med 22 år i Fremmedlegionen bl.a. som trener for spesialstyrkene tar dere med på spesial oppdrag der dere skal løse en rekke ulike oppgaver gjennom samarbeid og individuelle prestasjoner. Dere kan selv bestemme vanskelighetsgraden fra lett, medium, hard og elite så dette er et opplegg som passer både gammel som ung, man eller kvinne. Hinderløyper, paintball, rekognosering, overfall og mye mer… 600 kr for c:a 3 timer.
Femkamp med Paintball
500 kr per person knalltilbud!
Spill paintball på vår paintballbane i to timer med instruktør og kamuflasje jakke, markør, gas, maske, og 100 kuler velg i tillegg 4 femkampsøvelser eller teamøvelser!
Paintball
Spill paintball på vår paintballbane i tre timer med instruktør og kamuflasje uniform, markør, gas, maske, og 100 kuler for normalpris 340 kr per person – sikkert billigst i Norge =).
Mordmysterie
Bli med som en rollefigur i beste Agatha Christie stil! Passer ypperlig til konferanse, kickoff, kundepleie med mer. 12-80 personer. Startpris 12 personer 3500 kr deretter 200 kr per person eller etter avtale.
Mobile Events
Vi flytter med oss våre øvelser over hele Norge men beroende på hva og vart så legger vi på en transportkostnad. I og rundt Oslo med 5 mils omkrets så har vi en fast sum på 2500 kr. Lenger bort? Ring og spør!