Etter den mystiske bortgangen til Baronessen Gretel af Munch skal dennes mest fantastiske arkeologiske funn auksjoneres bort til høystbydende. Ettersom det ikke finnes noen lovlig arving ser det ut til at all gevinst skal gå til hennes favoritt veldedighets formål, om det ikke dukker opp noen med krav på arven i siste minutt.
Hva er egentlig sannheten bak baronessens død? Det er bare èn måte å finne det ut på!
En slik viktig auksjon som denne kommer å tiltrekke seg en rekke ulike gjester. Ved siden av antikvitetsforhandlere og private samlere, kommer prominente medlemmer av kirken, politiske aktivister, spioner, leiemordere og en og annen narkolanger samt baronessens ”lojale” stab av arbeidere. Ta intet for gitt og dessuten er ikke alle den de utgir seg for å være….
Alle som er invitert til denne spennende auksjonen har en rolle i handlingen. Bare èn er morderen, men nesten alle er mistenkte. Etter hvert som gjestene ankommer blir de ønsket velkommen av baronessens advokat, Sigurd Stridsklev. Gjestenes hovedmål er å finne ut hvem som er morderen mens de samtidig får mulighet til å titte på de vakre antikvitetene, by i auksjonen, og på alle lovlige eller ikke lovlige sett oppnå deres karakters andre hovedmål – å bli den rikeste personen i rommet!
Mord er ikke den eneste forbrytelse gjestene kommer i kontakt med. Utpressing, bestikkelser, tyveri, svindel og forræderi lurer under den fine overflaten. Hvorfor er ”Salumans Brosje” borte? Hva skjedde egentlig med Baronessens mann? Og hvorfor er noen av gjestene så interessert i å by på det ”japanske sverdet”?
Kom til auksjonen for å finne det ut…..
Antall personer: 12-40
Tid: 3-4 timer (kan regleres etter ønske)
Forberedelse: Emailinbydelse til hver deltager med informasjon. Samt premier til den som løser mordmysteriet, til den som tjener mest penger og til den beste skuespilleren.
Plass: Passer til en enklere buffé eller koldt bord der det finns plass til deltagerne å røre seg litt rundt. Vi booker gjerne deres lokale og tilbyr en pakkeløsning viss dere vil! Hvorfor ikke sprite opp neste konferanse?
Pris: Etter overenskommelse.