Explorer Games i Oslo

EN EVENTYRLIG SKATTEJAKT I OSLO SENTRUM

Utforsk Oslo by i denne morsomme skattejakten for alle som vil ha en morsom, enkel og prisverdig aktivitet. Her kan dere kjempe mot hverandre i lag fra alt fra 2 st. opp til flere 1000 deltagere på en gang eller bare ta dette som en hyggelig byvandring med noe morsomt å gjøre underveis. Vi kan også anpasse dette til bedrifter med lag og virtuelle skattekister med gavekort til dem som finner dem. Her er mulighetene mange. Også fin aktivitet for dem som er turister i Oslo og ønsker å lære litt om byen på en morsom måte.

Bli med på Skattejakt
For alle! Barn som voksne.

Oppdragene dere kan velge mellom er morsomme, lærerike og av ulik vanskelighetsgrad. Dere kan starte hvor og når dere ønsker.

Pris: Betales i Appen og koster rundt 120 kr, vi samarbeider med en utenlandsk bedrift så betalingen blir i Euro og koster da 12 Euro for 1-4 personer.

Last ned appen Roadgames på Google play eller Apple App Store. Opprett en bruker, søk på Oslo, betal og start spillet når du ønsker. All info om hvordan man spiller finner dere i appen. Trenger dere støtte ring oss på 99586282!

Lenke til Google Play Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.roadgames&hl=en

Lenke til Apple App Store https://apps.apple.com/lv/app/roadgames-travel-games/id1456577716

Lykke til så får vi se om dere klarer å slå highscore i Oslo!